Валери смени Николета със сервитьорка

Гласувайте за статията

Футболната съпруга се развилня на улицата, заради изневяра

Плеймейтката Николета Лозанова вдигна невероятен скандал на Валери Божинов заради изневяра. Съпругата на футболиста побесняла, след като разбрала, че й кръшнал със сервитьорка. Новината за забежката на футболиста се появи преди два дни, след като Валентин Кулагин разкри, че Божинов е погазил обета за вярност. И е забил млада сервитьорка в столичен клуб.

Николета бясна на Валери заради изневяра

Николета бясна на Валери заради изневяра

Момичето само разказа, че близо месец футболистът я ухажвал. Още толкова продължила и тайната им връзка. В крайна сметка обаче спортистът зарязал сервитьорката, която не скри, че е разочарована от поведението му.

„Той изведнъж просто спря да се обажда, а телефонът, който имах, беше постоянно изключен. Очаквах по-сериозно отношение от мъж като него.“, разказва Симона Миланова—момичето, което не крие, че е имало връзка с футболиста.

Симона Миланова - новото завоевание на Божинов

Симона Миланова – новото завоевание на Божинов

По всяка вероятност именно разкритията за аферата му с друга жена са станали повод за яростното поведение на Николета. Повече от месец половинката на футболиста не се е появявала заедно с него, а папарашкото фото даде да се разбере, че отношенията им са твърде далеч от хармонични.

От своя страна, бившата му вече приятелка Симона не крие, че е имала афера с него. Момичето признава, че е било поласкано от ухажването на футболиста и е обидена единствено от начина, по който двамата са се разделили.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар