Валери се обясни в любов на Алисия: Боже, колко ме привличаш!

Валери се обясни в любов на Алисия: Боже, колко ме привличаш!
3.67 (73.33%) 3 votes

Футболистът все по-често се сеща за бившата си, уморен от капризите на Николета

Валери Божинов се обясни в любов на Алисия

Валери Божинов се обясни в любов на Алисия

Самочувствието на Николета Лозанова беше сериозно подкопано и то не от кого да е, а от все още законният й съпруг Валери Божинов. Макар уж все още да са заедно, футболистът не се свени да флиртува и с други и то под носа на съпругата си. Оказа се обаче, че ритнитопковецът се задява не с кого да е, а с бившата си половинка Алисия.

На личната си страница в социалната мрежа Божинов публикува следния многозначителния текст: „Предизвикваш в мен греха, боже колко ме привличаш“. Както знаете, въпросният цитат е от парчето на звездата на „Ара“ – „Карамел“. В клипа, на което пък, Алисия си партнира именно с Валери. Феновете на двамата веднага започнаха да кроят планове как любимците им се събират.

„100% иска да й каже нещо с това. Най-накрая му е дошъл акълът в главата и му е писнало от капризите и стойките на Николета“, не крият надеждата си феновете.

Други пък смятат, че целият този шум е напълно излишен. „Валери няма страница във Фейсбук, само няколко профила. Това е публикувано от някой имитатор“, уедени са форумци. В подкрепа на думите им идва и фактът, че вчера Валери беше изловен на вечеря със съпругата си Николета Лозанова, припомнят от Lifestyle.bg.

Любопитното обаче е, че само няколко часа след като се появи, публикацията беше изтрита. Дали действително футболистът не стои зад думите? И уплашен от реакцията на жена, да е решил да премахне публикуваното, за да не си навлече гнева на Николета, чудят се феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар