Валери се изпусна в „Поверително от NL”! Алисия има вина за разрива с Николета (ВИДЕО)

Валери се изпусна в „Поверително от NL”! Алисия има вина за разрива с Николета (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Валери Божинов се изпусна в „Поверително от NL”, че Алисия има вина за разрива им с Николета

 

Валери Божинов се изпусна в „Поверително от NL”, че Алисия има вина за разрива им с Николета!

Това се чу идеално от думите му, въпреки че футболистът се опита да замаже истината, коментират зрители, научи Kliuki.net. Певицата всъщност не е отговорна за това, че Николета е ревнувала бясно от нея и е поставяла ултиматуми.

Валери се изпусна в "Поверително от NL": Алисия има вина за разрива с Николета!

Валери се изпусна в „Поверително от NL“: Алисия има вина за разрива с Николета!

„Трябват компромиси, няма как аз да не се виждам с Алисия, с детето ми Валери, те са част от моя живот…”, сподели с недомлъвки Валери Божинов в „Поверително от NL” пред Азис. Чалга изпълнителят, който е близък със семейството, стана водещ в собственото предаване на Николета Лозанова.

Плейметката нямаше как да седне на дивана и да разпитва влюбения си до вчера съпруг, с който се разделиха. Валери Божинов пък дори не знаеше с кого ще се срещне и ще го подложи на разпит. Той си отдъхна, когато видя добре познатата Василка, а може би точно това стана причина да се издаде по време на разговора за реалните си проблеми с Николета.

Валери разказа за проблемите с Николета, разплака се

Валери разказа за проблемите с Николета, разплака се

Много неща му бяха спестени и няма как да бъде другояче – Николета се е погрижила Валери да не говори много-много, убедени са вечните й критици. Все пак играчът трудно можеше да потули фактите и взе спонтанно да изплюва камъче по камъче…

За всички стана пределно ясно, че Николета не е могла да преглътне факта, че Алисия и Валери ще държат тясна и топла връзка. Все пак имат син, а тя настоявала Валери да обръща внимание само на нея и Никол. „В началото тези номера минаваха, Валери беше зарязал момчето си и клеймяха Алисия, че не го дава, а всъщност нещата стояха точно така, както той се изпусна в „Поверително от NL”, обобщиха запознати със ситуацията.

Вижте сами във видеото – Алисия има вина за разрива между Николета и Валери!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валери се изпусна в „Поверително от NL”! Алисия има вина за разрива с Николета (ВИДЕО)”

  1. Дая

    окт. 13. 2013

    Тази пачавра като гори вярва ли си? Не знаела за идването на Валери, изненада било за нея, както и това, че не знае какво е говорил на интервюто. Представям си как преди интервюто е прочела въпросите и с нейно съгласуване е станало всичко с Василка. Долна пачавра! Разведе момчето и сега пък ще му забранява да се среща с първородният си син и неговата майка. Тъпанарката , когато скочи в леглото му и тръгна да се жени не и ли беше ясно ,че това няма как да стане. Парцал пропаднал!

    Reply to this comment

Добавете коментар