Валери и Николета отиват в Италия , водещата напуска bTV?

Валери и Николета отиват в Италия , водещата напуска bTV?
5 (100%) 1 vote

Валери и Николета напускат България, Лозанова се отказва от телевизията?

Валери и Николета напускат България. Според последните новини водещата на Поверително се мести в Италия, където съпругът й най-после получи предложение да играе. Само дни след като се разчу, че предаването й „Поверително от N.L“ се мести в Би Ти Ви, стана ясно, че Божинов е получил договор от италианския „Тернана“ и се мести заедно със семейството си на Ботуша.

Спортистът вече е заминал за Апенините, където по информация на италиански медии е успял да впечатли собственика на отбора. Договорът му с тима вече е подписан и бившата звезда на Левски съвсем скоро ще напусне България, макар и за съжаление на феновете на синия тим,  пише „Блясък“.

Валери и Николета напускат България, край с Поверително?

Валери и Николета напускат България, край с Поверително?

Що се отнася до Николета, плеймейтката е изправена пред труден избор – да последва ли съпруга си в Италия, или да остане в България с новото си шоу. Не е тайна, че водещата напираше за повече ангажименти около формата и след като Иван и Андрей я уредиха с повече ангажименти към предаването, тя може всеки момент да ги зареже.

Засега Валери и Николета не са взели окончателно решение дали ще се преместят заедно в Италия, или моделката ще остане сама в София, с дъщеря им. При всички положения обаче футболистът вече избира дом в Италия и се очаква съвсем скоро фамилията да се събере отново на Ботуша.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валери и Николета отиват в Италия , водещата напуска bTV?”

  1. Антон

    сеп. 07. 2014

    Хахахахха,номерата и край нямат на тази скучна жена. Никаква телевизия,никой не я иска,тя сама се бута. Щезамине за Италия да пази като куче мъжа си,и да домакинства в квартирата му следващата една година. Валери остави си я в БГ че и там ще те прази за резил.

    Reply to this comment

Добавете коментар