Валери на АНАБОЛИ! Николета – притеснена

Гласувайте за статията

Валери се стегна и направи мускули, но в крайна сметка Николета ще страда от това

Валери изненада със стегнато тяло

Валери изненада със стегнато тяло

Николета доста се притесни, защото се оказа, че анаболите, които Валери най-вероятно приема, могат да окажат отрицателно влияние на мъжката му сила.

Наскоро плеймейтката публикува снимка на съпруга си във фитнес залата. На нея се видя, че Валери се е постегнал и направил мускули. Това обаче е леко притеснително, защото за да трупа толкова бързо мускулна маса, той няма начин да не пие анаболи, съобщават от HotArena.net.

До скоро футболистът имаше шкембенце, беше се отпуснал и дори понапълнял. Семейният живот явно му се отразява добре и половинката му го глези. Но после се взе в ръце и започна да блъска във фитнеса. Това обаче според специалистите става с пиенето на различни добавки за културисти и дори с някои вещества, които не са много разрешени за приемане.

Николета е в шок, защото е доказано, че приемът на анаболи влияе не само върху цялостното здраве на мъжа, но и върху възможността му да изпълнява съпружеските си задължения. Ако Валери продължи още известно време с това, нищо чудно Ни Ло да остане на сухо и да му търси заместител.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар