Валери-младши не се отделя от Ники Михайлов (Фото факт)

Валери-младши не се отделя от Ники Михайлов (Фото факт)
5 (100%) 1 vote

Валери-младши очевидно предпочита компанията на вратаря, не на татко си

Валери-младши беше неотлъчно до Ники Михайлов преди и след мача вчера

Валери-младши не се отделя от Ники Михайлов! Синът на Алисия и Валери Божинов очевидно е силно привързан към вратаря, който дълго време му беше като втори баща. И се грижеше за него и майка му. Дори и най-големите критици на Михайлов-младши не могат да отрекат, че той действително се радваше много на Валерко, докато имаше връзка с майка му. И се стараеше да го кара да се чувства добре.

Валери-младши с баща си и Ники Михайлов

Валери-младши с баща си и Ники Михайлов

Още повече, че по онова време родният му баща – Валери Божинов, беше твърде зает с новата си съпруга Николета Лозанова и детето, което тя му роди. И леко игнорираше сина си – нещо, за което спомена и обидената Алисия преди време.

Очевидно това се е отразило на малчугана и в момента той изглежда така, сякаш е по-близък с вратаря, а не с татко си. След края на мача с Италия снощи, Валерко позира за уникална обща снимка заедно с баща си и с Ники Михайлов.

Валерко до Ники Михайлов

Валерко до Ники Михайлов

На първото им и единствено до момента фото заедно, Валери-младши е очевидно доста по-притиснат към Ники. Който бащински го е гушнал през кръста и го е придърпал към себе си. Докато Божинов просто е приклекнал до тях и изглежда сякаш той е външният човек от тримата, коментират форумци.

Друг е въпросът, че нападателят веднага побърза да качи снимката в личната си страница във Фейсбук. За да покаже колко добре се разбира с Ники Михайлов. За пореден път всъщност. Само че този път прекали, негодуват онлайн потребителите. „Да използваш сина си за пи ар изпълнения, е смешно. Явно Николета добре го е научила“, възмущават се феновете.

А за привързаността на Валери-младши към Ники Михайлов говори и фактът, че малчуганът беше плътно до вратаря по време на изпълнението на националния химн преди мача снощи. А загриженият Михайлов дори му даде горнището си, за да не го мокри дъжда.

niki valerko1

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Валери-младши не се отделя от Ники Михайлов (Фото факт)”

 1. Diana Boneva

  мар. 30. 2015

  bravo na Niki 4e taka obi4a Valerko da e jiv i zdrav

  Reply to this comment
 2. Diana Boneva

  мар. 30. 2015

  bravo na Niki 4e taka obi4a Valerko da e jiv i zdrav

  Reply to this comment

Добавете коментар