Валери и Николета мамят, че са разделени

Гласувайте за статията

Двойката си прави черен пиар заради пари

Николета Лозанова и Валери Божинов лъжат, че са разделени, подозират техни фенове. Вече месец в светските среди се говори, че двойката е пред развод и дори не могат да се гледат.

Николета и Валери лъжат за развода?

Николета и Валери лъжат за развода?

Както се оказа обаче всичкия този шум около потенциалната им раздяла се оказа чисто и просто рекламен трик. Плеймейтката си направи реклама и отново се превърна в тема номер 1 за таблоидите.

Покрай новоизгрелите красавици от „Мис България“ името на Николета се чуваше все по-малко. Плеймейтката обаче не издържа да е на втори план и отново вдигна шум около себе си. Лозанова спря да се появява заедно с Валери, което беше достатъчно да тръгне слуха, че са разделени. За капак футболиста си направи профил в социалната мрежа, чрез който започна да флиртува с най-актуалните красавици у нас.

Валери се изфука с новото си Бентли

Валери се изфука с новото си Бентли

Двамата обаче се издадоха покрай новата придобивка на футболиста. Валери не можа да се сдържи да не се изфука с новото си Бентли, за което се изръси със 700 000 лева. Съпругата също не се стърпя и си пусна снимки с колата.

Именно фактът, че продължават да делят едно возило, за което Николета дори намеква, че й е подарък, на

Николета не остана по-назад

Николета не остана по-назад

кара мнозина да решат, че двамата блъфират с раздялата си. В светските среди вече се шушука, че двойката разчита на това, за да привлече отново вниманието към себе си и да си вдигнат още повече цените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар