Валери и Николета изиграха всички, раздялата им била измамна

Валери и Николета изиграха всички, раздялата им била измамна
5 (100%) 1 vote

Двойката вдига тостове за победата, триумфират от успеха си

Истината за отношенията на Валери Божинов и Николета Лозанова лъсна. След куп мелодрами водевилът за раздялата им завърши щастливо. Двойката дори отпразнува „събирането“ си с романтична вечеря в известен клуб в столицата. На която празнуваха не новооткритото си щастие, а триумфа на малката си драма.

Николета и Валери отпразнуваха успеха си

Николета и Валери отпразнуваха успеха си

Двойка дори публикува снимка, с която окончателно сложи точка на клюките, че са пред развод и възнамеряват да прекратят съвместния си живот. И след куп публични изявления за раздяла, сърцераздирателни приплаквания от двамата в телевизионния таблоид на Ни Ло, съпрузите се помириха, изясниха и разбраха.

Всъщност драма помежду им нямаше и всичко бе само театър. Футболистът и моделката финтираха всички, а целта на драмата бе само за реклама на новото шоу на Ни Ло и успяха. Самата Николета успя на два пъти да изиграе всички. Първо на промоцията на предаването си и след това с драматичното си събиране с Валери на партито на Петко и Яна.

Изглежда всичко бе просто цирк за повече публичност и самореклама. И след постигането на заветната цел двойката реши да прекрати всякакви изпълнения, защото отново са по-популярни от всички. А освен това доволно показаха триумфа си пред почитателите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валери и Николета изиграха всички, раздялата им била измамна”

  1. Tedi

    Ное. 07. 2013

    Estestveno,che beshe falsiva razdialata im,a onazi zlobna babichka Alisia pobyrza da izloradstva,sega shte I se speche lainoto

    Reply to this comment

Добавете коментар