Валери гази закона, кара на червено

Валери гази закона, кара на червено
5 (100%) 1 vote

Спортната звезда Валери Божинов системно гази закона.

Футболистът извърши серия нарушения в рамките на няколко минути, без въобще да се съобрази, че така излага на риск живота на хората.

Папараци изловиха футболиста да паркира мощния си автомобил в синя зона, без да плати такса за престоя си там. Валери бързаше за среща с Петко Димитров и не обърна никакво внимание на това, къде е паркирал.

Валери Божинов пак гази закона

Валери Божинов пак гази закона

Въпреки че двамата се видяха съвсем за кратко, футболистът получи наказателен фиш и глоба за нарушението. Бесен, спортистът си тръгна с мръсна газ, без дори да се замисли, че минава на червено. Така спортистът направи още едно нарушение, което за всеобщо облекчение се размина без жертви, пише HotArena.net, цитирайки „България днес“.

Футболистът отнесе солена глоба

Футболистът отнесе солена глоба

Малко по-рано Валери бе засечен да шофира с пълна газ из най-оживените столични булеварди. При това без особено да се смущава от факта, че се намира в градска среда.

Мина и на червено

Мина и на червено

Това не е първото нарушение на спортиста, който преди няколко месеца бе изловен отново да кара твърде бързо по улиците на София. И така да застрашава живота на гражданите.

Съпругата на спортиста Николета Лозанова също е хващана в нарушение. Преди около три години снимачен екип засне на видео плеймейтката, докато говореше по телефона. В същото време Николета шофираше и наруши правилника неколкократно. Въпреки документираното нарушение футболната съпруга не бе санкционирана за действията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар