Валери е любвеобилен, но само към малката Божинова

Гласувайте за статията

Валери е любвеобилен, но само към малката Божинови, негодуват в нета

Валери никога няма да го видите така с Валерко, негодуват в нета, научи Kliuki.net.

Валери

Валери много обича да си гушка и целува малката Божинова

Футболистът много обича да си гушка и целува малката Божинова, а Николета не спира да се хвали с техните снимки. „Има голяма любов между баща и дъщеря!”, отбелязват съвсем обяснимо потребители.

И на тях обаче им е ясно, че да делиш децата, е грехота. Скорошното фото от почивката, където Валерко беше с Божинови, не успя да замаже очите на никого.

Да, синът на Валери и Алисия беше с Николета и семейството й, но нямаше никакви подобни кадри. Преди дни пък слушахме какви ги говори Валерко в интервю заедно с Алисия. Стана ясно, че на момчето определено му липсва татко.

То копнее Алисия да се омъжи, интересуват го само женски теми, а и сред любимите си играчи, въобще не спомена Божинов… Вярно, че той не блести на терена, но за едно дете това никога не е от значение, то издига баща си на пиедестал, стига да има баща до себе си…

Тъжно е, защото постоянно демонстрират колко са щастливи, а Николета дали се замисля за Валерко, който вече осъзнава всичко и въобще не е глупав, обобщават ситуацията във Фейсбук.

Вижте Валери с малката сладурана!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар