Валери Божинов втрещи във Фейсбук: Възпява дрогата и силикона

Валери Божинов втрещи с изцепки във Фейсбук

Валери Божинов остави без думи феновете си в социалната мрежа. Футболистът реши да се прави на рапър и започна да възпява дрогата и силикона. Провокативните му постове обаче предизвикаха доста коментари. А изумени фенове не могат да повярват, че любимата им звезда е способна да изпраща такива послания.

Всъщност единия пост на Валери Божинов е вдъхновен от песен на Румънеца и Енчев, възпяващи силиконовите кукли и манекенките. Очевидно в настроение футболистът е решил да сподели строфа от песента им „Данък любов“ с която окончателно шашна почитателите си.

Валери втрещи с изцепки във Фейсбук
Валери втрещи с изцепки във Фейсбук

Че футболистът е фен на поп фолка отдавна е известно, но да го пропагандира по такъв начин и да отправя недвусмислени послания определено е за първи път. Още повече, че в друг свой пост възпява не само силиконките, но и дрогата.

Посланията на Божинов в социалната мрежа обаче не бяха възприети с огромно възмущение. „Може ли така и малки деца са му фенове“, „Какви са тези приказки за дрога и силикон, това ли е примера, който иска да даде на децата“, възмущават се родители. С коментарите си Валери Божинов получи доста упреци, които накърниха позитивния му образ, който изгради с последните си постъпки.

Изцепките на футболиста възмутиха родители
Изцепките на футболиста възмутиха родители

Припомняме ви, че футболистът взе участие в предаването на Наталия Симеонова „Предай нататък“, а негови съотборници издават, че напоследък често отделя средства и за други благотворителни инициативи. Прекрасен жест от негова страна, но е и добре да внимава и какво споделя с най-младите си фенове и в социалните мрежи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.