Валери Божинов слагал рога на бременната Николета!

Валери Божинов слагал рога на бременната Николета!
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов не си поплювал да изневерява на съпругата си, докато била бременна с малката Никол

Валери Божинов се оказа истински палавник. Футболистът е изневярал на поразия на Николета Лозанова. И ако това за много хора не е новина, а публична тайна, фактът, че футболистът е кръшкал на половинката си докато е била бременна с дъщеря им Никол добавя допълнителна скандална нотка към ситуацията. Близки до Валери Божинов издават, че именно това се е случвало, и то редовно, докато съпругата му е била бременна.

Валери Божинов кръшкал на бременната Николета

Валери Божинов кръшкал на бременната Николета

„На Валери му се налагаше да стои на сухо за известно време. Това не му хареса, тъй като не е от търпеливите. Затова реши да потърси решение извън брака си“, издават приятели на Валери Божинов. Футболистът бил допълнително улеснен от факта, че заради бременността си Лозанова била в България, а той стоял в Португалия, за да уреди футболните си ангажименти. Именно тези му похождения станали причина двамата с Николета да се разделят преди няколко месеца. Макар и със закъснениe, плеймейтката научила, че благоверният й слагал рога не само след раждането на Никол ами и преди него.

Унижението дошло в повече на Николета и тя изхвърлила Валери Божинов от дома им, научиха от hotarena.net. Оказа се обаче, че това поведение далеч не е нетипично за Валери Божинов. Ритнитопковецът постъпил по абсолютно същия начин и с предишната си половинка Алисия, от която има син. Докато певицата била бременна, Валери редовно си организирал оргии по време на лагерите с футболните си отбори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар