Валери Божинов се задява онлайн по време на ваканцията с Николета

Футболистът изобщо не се смущава от компанията на съпругата си

Бракът между Николета Лозанова и Валери Божинов е обект на постоянно обсъждане в светското пространство. Двамата уж бяха разделени, а на Коледа се отправиха на екзотична почивка на Малдивите, с която да скрепят отношенията си. Изглежда обаче футболистът въобще не се трогва от опитите на половинката му да дадат втори шанс на брака си.

Валери Божинов е обект на постоянни свалки
Валери Божинов е обект на постоянни свалки

Макар и толкова далеч, Божинов не пропуска да пофлиртува с онлайн потребителките. Някогашната футболна надежда не спира да качва свои провокативни фотоси от екзотичната дестинация, с които да провокира въображението на почитателките си. Естествено, подходът му е повече от успешен, видяха от hotarena.net. „Мноого си хубав“, „Страхотен си“, са само част от възторжените коментари на разгорещени фенки.

Има дори и директни покани за излизания на дискотека. И макар футболистът все още да не им отговаря, прави впечатление, че не трие провокативните коментари. „Явно му е приятно да го свалят. А и не се знае дали не отговаря само, защото е предпазлив. Може да им пише на лични съобщения“, разсъждават форумци. Припомняме ви, че преди време стана ясно, че звездата се сваля с фенки в мрежата. При това без изобщо да се крие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.