Валери Божинов със смешна заплата в „Левски“! Виж колко е

Валери Божинов със смешна заплата в „Левски“! Виж колко е
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов със смешно ниска заплата, не стига и за чантите на Николета

Валери Божинов ще получава смешно ниска заплата в „Левски“. Зевзеци се майтапят по форумите, че новото му възнаграждение няма да стига дори за обувките на Николета. Според запознати в отбора на „сините“ има таван за възнагражденията и спортиста няма да прибира повече от 10 000 евро. Което е максималната сума изплащана на отборен играч досега.

„С тия пари, как ще издържа Николета. Тя дори две чанти не може да си купи с тях“, смеят се из форумите. Други коментират, че нещата в семейство Божинови явно се обръщат и оттук нататък съпругата на футболиста ще трябва да внася лъвския дял в семейния бюджет.

Валери Божинов със смешна заплата в "Левски"

Валери Божинов със смешна заплата в „Левски“

Предвид факта, че все още е в разцвета на силите си и успехите, които имаше на терена, както и печелеше милиони преди години, новото възнаграждение едва ли ще допадне на съпругата на Валери. Самият футболист е доволен, да играе за сините, но половинката му не е очарована. Николета неведнъж се е хвалила, че месечната й издръжка възлиза на 50 000 евро, а новата заплата на футболиста няма да покрива и половината от това.

„Не стига даже за обувките на Николета, за чантите да не говорим“, „Язък за момчето, такъв талант беше, докъде го докара“, шушукат из форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар