Валери Божинов отказа да помогне на болни от рак деца

Валери Божинов отказа да помогне на болни от рак деца
5 (100%) 1 vote

Футболистът не се свени да си хвърля парите за екзотични почивки, но не желае да се включи в благотворителна кауза без хонорар

Валери Божинов за пореден път показа, че от някогашното мило и добродушно момче не е останала и следа. Футболистът потресе всички като отказа да се включи в благотворителна фотосесия, чиято цел е да се съберат пари за лечение на деца, страдащи от рак. Съпругът на Николета Лозанова обаче е отказал почти веднага на предложението, най-вероятно защото е разбрал, че няма да вземе хонорар от инициативата, издават запознати.

Валери Божинов отказа да помогне на болни от рак деца

Валери Божинов отказа да помогне на болни от рак деца

В същото време някогашната ни футболна надежда не се свени да похарчи 14 бона, за да отиде с плеймейтката на екзотична ваканция на Малдивите. Откъдето ежедневно да качва снимки, с които демонстрира благополучието си. Съвсем естествено, постъпката му беше заклеймена от онлайн потребителите. „Не го е срам! Хвърля си парите, за да угоди на капризите на Николета, а отказва да помогне на дечица в нужда“, възмущават се форумци.

За разлика от самозабравилия се Божинов, в инициативата без колебание се включи човекът, който го откри за големия футбол – легендата Христо Стоичков, а също и шампионът по бокс Кубрат Пулев, модната шефка Жени Калканджиева, любимецът на публиката Мариан Вълев и много други, научиха от Блясък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валери Божинов отказа да помогне на болни от рак деца”

  1. ива

    ян. 08. 2014

    Николетка,пожелавам ти да ходиш болна от рак по болници със чантата си CHANEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар