Валери Божинов: Гордея се с Валерко (Снимка)

Валери Божинов: Гордея се с Валерко (Снимка)
3 (60%) 3 votes

Валери Божинов рядко показва обичта към сина си от Алисия

Валери Божинов не скри гордостта си от Валерко

Валери Божинов не скри колко се гордее със сина си Валери-младши. Футболистът, който често е обвиняван, че не обича детето си от Алисия толкова, колкото дъщерята от Николета Лозанова, опроверга категорично тези твърдения. Като не скри бащинската си гордост по отношение на успехите на сина си. И то не къде да е, а на футболното игрище.

Валери Божинов с Валерко

Валери Божинов с Валерко

Очевидно Валерко е тръгнал по стъпките на татко си и е решил да се изявява като футболист. Очевидно малчуганът притежава сериозни качества на нападател, тъй като в мач с неговото участие отборът му е победил противника с 4:3. А два от победните голове са дело именно на Валерко. „Моят голмайстор! Гордея се с теб, браво!“, не скри радостта си Валери Божинов.

Футболистът се снима веднага след мача със сина си и с това за пореден път разсея слуховете, че дели двете си деца и обича наследника си от Алисия по-малко от колкото дъщеричката си Никол. Още повече, че предвид факта, че снимката е направена веднага след мача, изглежда Валери е присъствал лично на срещата. За да дава кураж на Валерко.

Самата снимка на гордите баща и син пък беше споделена не от кого да е, а от страницата на Николета Лозанова. Която, според слуховете, не можела да понася малкия и всячески се опитвала да ограничи срещите му с татко му. Очевидно обаче и това не отговаря на истината. Или поне плеймейтката успява да се прикрива успешно за пред хората и да дава вид на добрата втора жена на бащата на Валерко.

Въпреки че не може да гледа майка му. Факт, който не може да скрие, дори и да иска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар