Валери Божинов бил уволнен заради българското SEO състезание

Гласувайте за статията
Валери в сянката на Ники Михайлов - само се излага с тези снимки, обсъждат го в нета

Валери в известната си „кифленска“ снимка

Наскоро всички медии гръмнаха с новината, че нападателят на Спортинг Лисабон – Валери Божинов вече няма да играе за тях.

Собствениците на клуба заявиха, че Божинов не е напуснал сам, а е бил уволнен от треньора на отбора – Леонардо Жардим.

Съпругът на Николета Лозанова и мъжът мечта на много български момичета периодично не идвал на тренировки, съобщават медиите в Португалия. Също така Божинов бил засичан много пъти в отпаднало и не много жизнено състояние.

Екипът на клюки.нет се свърза със съпругата на Божинов – красивата Николета Лозанова за да я попитаме на какво се дължи това уморено състояние на любимия и съпруг.

Това, което тя ни разказа донякъде учуди нашия екип, но донякъде се развеселихме. Оказа се, че г-н Божинов не се занимава нито с алкохол, нито с наркотици, а се е захванал с едно интернет състезание. Целта на това състезание е всеки участник да успее да накара търсачката Google да класира сайта му на първо място по фразата „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“.

Валери изобщо не бил на ТИ с тези техники, но му харесало идеята, че човек сам самичък може да накара Google да хареса даден сайт повече от другите и да го класира на възможно по-висока позиция при търсене по дадена ключова дума.

Божинов бил наел екип от SEO експерти (Николета не ни сподели кои точно са те), които му давали съвети как да оптимизира сайта си за да се показва на първа страница в Google. Засега не се знае дали Валери ще участва сериозно и кой е неговия сайт, но ние го съветваме да побърза, защото крайната дата за записване е 15-ти септемрви 2013г.

В краен случай се оказало, че Валери Божинов с такава страст се захласнал по интернет технологиите и с оптимизирането на сайтове, че почти бил забравил за договора си с португалския гранд Спортинг.

Управата на отбора от своя страна пък съвсем логично предприели мерки по отстраняването на Божинов от редицата си с футболисти. Сега Валери е свободен агент и може да си търси нов отбор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

5 коментара to “Валери Божинов бил уволнен заради българското SEO състезание”

 1. Milen Vyrbanov

  сеп. 09. 2013

  Хахахах! Днес е 09.09, а не 01.04.

  Reply to this comment
 2. Инвитро Бг

  сеп. 09. 2013

  Целта оправдава средствата 🙂 #acer.

  Reply to this comment
 3. Dimitar Skyfusion Dimitrov

  сеп. 09. 2013

  Много хитро сте го измислили да си сложите линка така, уж валери божинов участвал във конкурса 😀 Той човека сигурно си няма и представа.

  Reply to this comment
 4. Momchil Vasilev

  сеп. 09. 2013

  Браво бе Митак съсипвате на хората живота само… 😀

  Reply to this comment
 5. Dimitar Skyfusion Dimitrov

  сеп. 09. 2013

  Momchil Vasilev Az daje im pomagam kato slagam komentari i shareove vyv facebook :>

  Reply to this comment

Добавете коментар