Вадят Зорница Линдарева от ВИП Брадър?!

Гласувайте за статията

Зорница Линдарева може да излезе от ВИП Брадър, семейството й прави опити да развали договора с продуцентите

Зорница Линдарева може да излезе от ВИП Брадър, без да докача зрителите да я изгонят. Продуцентите и родителите на манекенката са в преговори за излизането й от Къщата. Близките на моделката са направо в шок от поведението й в предаването. И настояват да изведат момичето от Къщата незабавно.

Засега от продукцията не желаят да обсъдят подобна възможност, а договорът, който Линдарева е подписала е железен. Единственият начин той да бъде оспорен е, ако евентуално се подложи на съмнение психичното здраве на манекенката, нещо, което се превърна в основна тема за разговор във ВИП Брадър, но в никакъв случай не е доказано.

По последна информация бащата на Зорница Линдарева е направо бесен, виждайки дъщеря си още в девет сутринта с чаша в ръка. Възрастният мъж едва не получил инфаркт при тези кадри и настоял веднага да изведат Зорница от там.

Шамарът на Тачо и последвалото поведение на Зорница в Къщата продължават да тревожат семейството. И въпреки че Линдарева трезва се държи повече от нормално, опитите на съквартирантите да я държат настрани от алкохола невинаги дават нужните резултати, а тя редовно посяга към бутилката.

Вадят Зорница Линдарева извънредно от ВИП Брадър

Вадят Зорница Линдарева извънредно от ВИП Брадър

От съображения за сигурност от „ВИП Брадър“ са иззели алкохола в Къщата, особено след припадането на Зорница. Самата тя прави опити да не притеснява останалите съквартиранти, но семейството й продължава да се тревожи за нея.

Междувременно сестрата на Линдарева, която е адвокат вече е предприела нужните постъпки, за да се осигури извеждането на Зорница Линдарева от предаването. Самата манекенка неведнъж заяви, че произлиза от изключително уважавано и заможно семейство, добре познато в елитните столични кръгове.

Предвид изцепките на манекенката и резилът, който направи в шоуто, не е случаен фактът, че близките й искат да я изкарат навън. И то преди да се е сблъскала с „народната любов“, която да й покаже пътя към дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Вадят Зорница Линдарева от ВИП Брадър?!”

  1. Пепи Джел

    окт. 03. 2014

    Много е грозна горката Зорница .КАК може да се мисли ,че е повече от Жени Калканджиева .Простичка алкохоличка .

    Reply to this comment

Добавете коментар