Устата включи цялата рода на Стефка в новото си видео

Гласувайте за статията

Атрактивният клип на Устата към парчето “Куба Либре” събра цялата рода на Софи Маринова. Превъплатени в кубинци се включиха братовчедите, родителите, братята и дори кръщелници на Софка, пише “Блясък”. Устата ангажирал смуглите роднини на изпълнителката на “Любовни думи” случайно, но те толкова се вживели в ролята, че тръпнели от очакване на снимките. Майката и бащата на Софи постоянно притеснявали Устата с въпроси кога ще пусне видеото.

Във новото видео участват още Ралица Методиева, Благовеста Бонбонова, Таня Танева и Йоанна Христова. Устата изучавал кубинската история и сам измислил сюжета на клипа, а Люси Иларионов се включил като режисьор. Макар добрата предварителна подготовка по време на снимките станал неприятен инцидент, който довел до повреждане на декора. Старите коли и мотори, който Устата наел за видето направили гафа.

Пурите, които държат бай Марин и баба Мара са донесени от Куба, а използваните костюми са издържани в кубински стил. Новото парче е много динамично, а видеото към него създава весело настроение и носи положителни емоции. Устата не може да се похвали с много хитове, но и малкото дуети, които прави напоследък са много успешни и се радват на интерес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар