Уплаши всички! Стелла отново в болница?! (СНИМКА)

Контузията на каскадьорката не е отшумяла напълно заради прибързаното й връщане на сцената

Стелла Ангелова отново е на посещение при лекар
Стелла Ангелова отново е на посещение при лекар

Снимка, която Стелла качи буквално преди минути в личния си профил във Фейсбук, обезпокои сериозно феновете й. На нея каскадьорката лежи на болнично легло, а лекарка й слага инжекция. Видът на звездата обаче уплаши почитателите. Стелла изглежда ужасно изтощена, а феновете й се притесняват, че контузията, която получи преди две седмици, се е влошила.

Припомняме ви, че Стелла нарани сериозно опашната си кост по време на репетиции. Това наложи излизането й от шоуто за една седмица, по време на която с Наско танцува певицата Райна. Според запознати обаче перфектното изпълнение на фолк дивата сериозно е притеснило Стелла. Тя се е уплашила, че продуцентите на шоуто ще я заменят за постоянно с обичаната от всички Райна. Точно заради това е настояла да се върне на сцената без да е напълно излекувана от контузията си.

Тази прибързана постъпка обаче може да има сериозно последствия, коментират от екипа на шоуто. Каскадьорката не е напълно възстановена и всяко едно натоварване може да се окаже пагубно. Феновете се притесняват, че именно това се е случило и Стелла отново се намира в болница, където лекарите правят всичко възможно, за да я стабилизират.

Тъй като звездата не дава и дума да се издума да не танцува в понеделник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.