УОУ! Коко Динев се пръска по шевовете (ПРЯСНА СНИМКА)

Гласувайте за статията

Ризата на бизнесмена едвам удържала корема му, видяха посетителите на нощно заведение, където Коко се забавлявал с половинката си Емилия

Ризата на бизнесмена едвам удържа огромния му корем

Ризата на бизнесмена едвам удържа огромния му корем

Че собственикът на култовото заведение „Кошарите” никога не е бил с манекенки размери, е добре известно на всички. Което не му пречеше през годините да вкарва певица след певица в леглото си. На една от последните си снимки, обаче, бизнесменът изглежда на право огромен, с корем, който копчетата на бялата му риза едвам удържали и огромна двойна брадичка.

На снимката Динев е преметнал ръка през рамото на сегашната си половинка – Емилия, с която имат дете. Прави впечатление, че само дланта на бизнесмена е с почти същата големина като главата на певицата. Посетители на въпросното заведение, където е направена снимката шушукат, че бизнесменът приличал на огромна мечка, облечена в костюм и застанал редом до красивата Емилия били наистина гротескна картинка.

Не е ясно какво мисли самата певица по въпроса за сериозното напълняване на и без това пълничкия Коко. Надали обаче има нещо против. Както е добре известно, всичките връзки на Динев са били все с певици от гилдията, на които той е помогнал да се издигнат в кариерата. Сред по-известните имена са тези на Нелина, за която се шушука, че именно той е бащата на детето й, Анелия, с която освен дъщеря Ивон имаха и кратък тригодишен брак, а в момента на дневен ред е Емилия, от която пък „осеменителят на поп фолка” има син Иван. Неотдавна и Софи Маринова призна, че е имала връзка с бизнесмена, но го е зарязала, защото много ѝ кръшкал.                                              

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар