Уникално! Вижте момичето, което рисува с пясък (Видео)

Уникално! Вижте момичето, което рисува с пясък (Видео)
4 (80%) 1 vote

Ксения Симонова покори Украйна и света с таланта си

Наричат я пясъчната вълшебница! Младата Ксения Симонова се превърна в една от най-големите звезди на Украйна и в световна знаменитост благодарение на изключителните си умения да рисува с пясък.

Картините на Ксения покориха света

Картините на Ксения покориха света

Чаровната художничка покори Украйна търси талант през 2009 година, когато безапелационно спечели първо място във формата. Нейният реквием от пясък се превърна и в едно от най-гледаните видеоклипчета в мрежата. Уникалните й умения да рисува с пясък удивиха света.

Ксения буквално рисува с пясъка. Няма значение дали става въпрос за батални сцена, пасторална картина или портрет, младата чаровница успешно се справя с всичко. А публиката остава потресена от майсторството й.

„Уникален талант!“, „Неповторима е!“, „Ето това е талант“, пишат възторжени потребители. Хиляди се възхищават на изумителните умения на момичето, което така умело създава картини от пясък. Макар и нетрайни картините на Ксения се превърнаха в едни от най-търсените в света. А клиповете с нейни художествени произведения в You Tube имат повече от 19 милиона посещения.

Днес Ксения се радва на огромна популярност в Украйна и щастливо семейство. Малко известен е фактът, че талантливата художничка, която причина на ученичка е щастливо омъжена и вече дори има син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Уникално! Вижте момичето, което рисува с пясък (Видео)”

  1. Уникална е!

    Reply to this comment

Добавете коментар