Уникално видео! Куче говори със стопанина си!

Гласувайте за статията

Видеото предизвика фурор в социалната мрежа

Уникален клип буквално взриви интернет. Говорещо куче бе заснето от своя стопани, как двамата си говорят. Докато мъжът обяснява какво има в хладилника кучето му отговаря. И с голям интерес слуша изброяването на съдържанието във фризера. Когато обаче стопанинът казва, че е дал храната на котката, кучето почти „умира“ от отчаяние.

Говорещо куче взриви интернет

Говорещо куче взриви интернет

Видеото предизвика истински фурор в мрежата и има над 30 хиляди посещения само за няколко дни. Повечето потребители не могат да повярват, че кучето говори наистина, но собственикът отказва да сподели дали това е видеомонтаж.

В социалните мрежи дори се появиха коментари, че това е обработен видео материал, но въпреки това мнозина изразиха възхищението си от находчивия автор. Само за няколко дни хиляди споделиха видеото и го харесаха.

Това далеч не е първият случай, в който домашен любимец прави опити да говори, като във видеопортала You Tube има и десетки клипове на домашни любимци, които наистина се опитват да говорят. Куче от САЩ преди няколко месеца взриви мрежата с опитите си да пее и изговаря с лай кратки думи.

Настоящето видео обаче развесели и смая потребителите с артистичните умения на четириногия домашен любимец. Който за кратко време се превърна в истинска звезда в социалната мрежа, пишат от petel.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Уникално видео! Куче говори със стопанина си!”

  1. Marian Angelov

    мар. 24. 2013

    Кучетата нямат интелект и не могат да мислят, а пък какво остава да говорят. Това,че като му хвърлиш една пръчка и му кажеш" донеси я" и той я носи не значи ,че го осъзнава, това се дължи на вродените му рефлекси. Смешно е някой ,като каже моето куче е много умно. Не. не е много умно а просто е придобило повече рефлекси и познава по добре интонацията на командите зададени от стопанина му.

    Reply to this comment

Добавете коментар