Уникално! Фенките луднаха по Иво Андонов… с коса

Уникално! Фенките луднаха по Иво Андонов… с коса
5 (100%) 1 vote

Захари Бахаров, който се превъплъти в ролята на Иво Андонов в „Под прикритие”, побърка обожателките си в мрежата

 

Иво Андонов с коса! Чудо невиждано, което събра очите на фенките му.

И с коса е хубав, нали?!

И с коса е хубав, нали?!

Актьорът Захари Бахаров не винаги е бил гологлав и с визия на бос също като героя си от „Под прикритие”. В някои роли той се е превъплъщавал със съвсем друг стил, което е напълно разбираемо.

Тази снимка обаче обра овациите в мрежата, а обожателките му се надпреварват да пишат, че тук вече е невероятен пич. „Така вече е красавец!”, „Колко е различен с коса!!!”, „На мен ми харесва повече без нея!”, „Така прилича на брат си Явор!”, гласят отзивите.

В "Дзифт" на Захари партнира манекенката Таня Илиева

В „Дзифт“ на Захари партнира манекенката Таня Илиева

Определено ще се съгласим с последното, защото на това фото Захари изключително много напомня на брат си Явор Бахаров. Обикновено двамата е трудно да бъдат сбъркани, защото не си подражават във външния вид, но в случая спокойно може да стане грешка.

На кадъра виждаме Захари от сцена в българския филм „Дзифт”, а до него е манекенката Таня Илиева, която също играе в продукцията. Още след премиерата Бахаров беше обявен за новия секссимвол на родното кино, но тази му слава окончателно се затвърди, когато завладя публиката като Иво Андонов в „Под прикритие”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар