Уникални кадри! Вижте къде танцува Глория! (Видео)

Гласувайте за статията

Фолк певицата се увива около пилон в известна дискотека

Един от първите клипове на Глория взриви мрежата. Уникалните кадри, на които кралицата на фолка танцува на пилон, тотално втрещиха мрежата. Малцина си спомнят времето, когато къдрокосата фурия се изявяваше и като танцьорка. А изпълнения й на сцената, предизвикаха вълна от смях у форумци.

Глория взриви мрежата

Глория взриви мрежата

Със сигурност обаче малцина могат да разпознаят в безвкусното облечената танцьорка с ярък грим и странна прическа кралицата на фолка. А още по-малко са тези, които могат да повярват, че това е Глория.

Къси панталонки, кожено елече и шарена ризка. Глория съвсем не изглежда както днес. Всъщност фолк певицата е почни неузнаваема заради пластичните операции по лицето си, пише blife.bg.

Певицата в един от първите си клипове

Певицата в един от първите си клипове

Може и да не ви се вярва, но Глория демонстрира такива движения около пилона, че тотално шашва публиката. Певицата обаче не се притеснява от лаическото си изпълнение и определено се старае да даде най-доброто от себе си, въпреки очевидното си неумение.

Наскоро колежката й Есил Дюран сподели, че с нежелание гледа първите си клипове. Не само заради липсата на ефекти, но и заради техниката, с която са снимани. „Тогава техниката нямаше такива възможности, каквито има сега. Нямахме пари за клипове, правехме каквото можем“, споделя тя.

Този клип обаче е истинска рядкост. Само и единствено тук феновете на Глория могат да я видят как танцува около пилона.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Уникални кадри! Вижте къде танцува Глория! (Видео)”

  1. йордан роев

    февр. 16. 2013

    ПО-ДОБРЕ ТАНЦУВА НА ПИЛОН,ОТКОЛКОТО ПЕЕ.

    Reply to this comment

Добавете коментар