Унижиха я публично! Изхвърлят Златка от телевизията заради некадърност!

Гласувайте за статията

На шефовете на Нова им писна да дават шансове на плеймейтката

Кариерата на Златка като водеща е на път да приключи безславно

Кариерата на Златка като водеща е на път да приключи безславно

Златка Димитрова отново остава без работа! От ръководството на Нова телевизия са решили да се отърват от хубавицата заради безумно ниски рейтинги. Както знаете, Златка в момента се изявява като водеща на съботното предаване „Какво искат жените“ – дейност, която според зрителите изобщо не й се получава.

Във Фейсбук дори се появи дискусия коя е по-слабата водеща – Николета Лозанова или Златка. Всичко това, съчетано с и без това негативния имидж, който Златка си изгради след VIP Brother, дошло до гуша на шефовете на Нова, научиха от ХотАрена.

Точно затова те взели не твърде трудното решение да се отърват от плеймейтката. От септември месец предаването ще се излъчва без участието на брюнетката, ако изобщо се задържи на екран. Шоуто с водещи Златка, Джуджи и Кристина Патрашкова изобщо не се радва на особена популярност и като нищо да бъде махнато от екран.

Така с кариерата на Златка като водещ ще се приключи доста безславно. Припомняме ви, че от Нова телевизия дадоха повече от достатъчно шансове на звездата. Първоначално Златка трябваше да започне работа в „Горещо” при Венета Райкова, но последната се усети, че ще направи грешка и се отказа. След това пък Димитрова започна за кратко рубрика за ВИП новини в сутрешния блок „Здравей, България”, но некадърността й бързо я свали от екран.

Като последна възможност шефовете на Нова използваха лицето й за „Какво искат жените”, но липсата й на всякакви качества й коства и това място, коментират от телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Унижиха я публично! Изхвърлят Златка от телевизията заради некадърност!”

 1. Багряна Стойчева

  май 17. 2013

  Злате разбра ли колко са лицемерни.Некадърна си била.Не е вярно.Патрашкова да не би да е по кадърна.Но тя е нахална. Като я знам как говореше лошо за теб. После ти се направи на приятелка.Ако наистина те уважаваше щеше да ти помага в работата.Не стига дето е грозна ами и злобна.Бургазлийки са най хубави.Горе главата.Ти си хем красива хем добра.

  Reply to this comment
 2. Ева

  май 18. 2013

  По-ТЪП човек, който да не си знае мястото, дали има. То не е, като да се гологъзиш или да отмъкнеш нечий мъж. Тук трябва да не ти липсват първите седем годинки , а и трябва да си почел малко.При тебе всичко липсва, така, че такива като тебе вън от медиите.

  Reply to this comment
 3. Emille Boev

  май 18. 2013

  ЗЛАТА И НИКОЛИНКА СТАВАТ САМО ЗА УЕБАН, А НЕ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ!

  Reply to this comment

Добавете коментар