Умили мрежата! Петко Димитров показа сина си

Гласувайте за статията

Босът на един от най-големите столични клубове показа порасналия Виктор

Шефът на една от най-известните столични дискотеки Петко Димитров умили мрежата. Звездата от „Денсинг старс“ трогна публика и фенове като показа сина си. Малкият Виктор обикновено стои далеч от светлините на прожекторите. Тъй като известните му родители се боят за сигурността му. И предпочитат да го държат далеч от светската суматоха.

Петко Димитров умили феновете

Петко Димитров умили феновете

В последния лайф в петък обаче Мария Игнатова бе сред гостите в шоуто. И заедно с нея бе и синът й Виктор.  Малко преди това баща и син имаха доста бурна и емоционална среща на дансинга. А клубния бос сподели снимка със сина си.

Фотосът веднага обиколи мрежата, а феновете изпаднаха във възторг. „Толкова сте сладки“, „Най-милата снимка“, „Невероятни сте“, пишат почитатели на клубния бос.

Самият той неведнъж е споделял, че обожава сина си повече от всичко. Малкият Виктор е най-голямата радост и грижа на клубния бос. Който не жали средства и енергия, за да осигури най-доброто на малчугана.

И въпреки че отдавна е разведен със съпругата си Мария Игнатова Димитров не крие, че двамата са запазили топлите си отношения именно заради детето. Малкият Виктор е и основната причина те и до днес толкова добре да се разбират.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар