Ужаси! Некадърен хирург скапа носа на Емилия?!

Гласувайте за статията

Емилия втрещи феновете си с това неузнаваемо лице

 

„Кофти гледка! Емилия, какво е станало с носа ти?!”, пишат втрещени в мрежата по адрес на певицата.

Красивата блондинка, която напоследък експериментира с по-червени и кестеняви нюанси, лъсна в особено трагичен вид. Веднага настана паника сред феновете й, а някои се усъмниха, че Емилия скоро се е подлагала на пластична операция.

Емилия, какво направи с носа си?!

Емилия, какво направи с носа си?!

Както изглежда, ако това е истината, тя по всяка вероятност е била неуспешна… Жалко! „Носът й е направо крив! Виждала съм Емилия отблизо, преди определено не беше такава, направо нямам думи, как е могла да го направи…?!”, споделят почти разплакани верни почитателки. Мъжете са по-толерантни към визията й и признават, че и така си я харесват, но те също обърнаха внимание, че нещо се случва с лицето на Емилия.

Тази мания май никога няма да спре. Родните звезди буквално се обезобразяват в желанието си да бъдат съвършени. В същото време не сме забелязали Емилия да има проблеми с носа си и да се налагат корекции. Може пък всичко да е само зрителна измама, но дали…?! Изпълнителката успя да учуди всички, а мнозина все така подозират, че тя се е оставила в ръцете на някой некадърен хирург. Като се има предвид, че надали няма финансови средства, то наистина е странно, че го е допуснала.

А вие как мислите и как ви се струва тук Емилия?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ужаси! Некадърен хирург скапа носа на Емилия?!”

  1. Kaloyan Andreev

    мар. 13. 2013

    Браво на хирурга 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар