Ужас за Стелла! Връщат Райна в „Денсинг Старс“ с друг партньор?!

Гласувайте за статията

Продуцентите искат да се възползват от огромния интерес на зрителите към певицата

Шега ли е изказването на Райна, че ще замести Люси?

Шега ли е изказването на Райна, че ще замести Люси?

Любопитна новина циркулира от няколко дена из медийното пространство. След като се разбра, че Люси е получил контузия и ще се наложи да си почива няколко дена, зрителите на „Денсинг Старс“ се зачудиха дали той изобщо ще продължи участието си.

Продуцентите на шоуто обявиха, че контузията на звездата не е никак лека и е наложително поне няколко дена да остане на легло. Според феновете е много вероятно режисьорът да се откаже от следващите си изяви на сцената на танцовото шоу именно заради многото проблеми, провокирани от наднорменото му тегло.

Съвсем логично, зрителите се зачудиха и ако се стигне до такава ситуация, който ще го замести. Любопитното е, че отговорът дойде на страницата на предаването във Фейсбук. На въпрос на потребител кой ще смени Люси, певицата Райна отговаря „Аз“. Думите й са допълнени и от партньорката на Люси – Петя, която добавя „С Райна ще направим достоен танц“.

Дали тези коментари са само в сферата на шегата или в тях има и зрънце истина?
След краткото, но запомнящо се представяне на Райна като заместничка на Стелла, продуцентите на шоуто обмисляли варианти как да вкарат певицата за постоянно в шоуто. Огромната любов на зрителите и сериозните рейтинги, които им докара Райна с участието си, са достатъчна причина, за да я видим отново в шоуто, издават хора от екипа.

И споделят и друга пикантна подробност – Стелла, която побърза да се върне на сцената, въпреки неизлекуваната си контузия, била бясна от възможността да дели една сцена с Райна. Каскадьорката си рискува здравето само и само да махне Райна от екран, тъй като се бои от нея като от конкурент и от факта, че зрителите очевидно обичат „пилето на поп фолка“ повече.

Припомняме ви, че след танца на Райна с партньора на Стелла – Наско, интернет беше залян от молби на фенове да оставят певицата за постоянна партньорка на танцьора, тъй като им харесва повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар