Ужас! Това ли е новият любовник на Преслава?

Гласувайте за статията

Певицата се хвана с престъпник, разследван от Икономическа полиция, който, на всичкото отгоре, е женен

Новото гадже на Преслава е разследван от полицията

Новото гадже на Преслава е разследван от полицията

От край време е ясно, че не всеки може да се уреди с поп фолк певица за гадже. Кандидатите трябва да покриват определени условия, най-важното от които е финансова състоятелност. Когато става въпрос за водещи имена в бранша, господата, желаещи да впечатлят въпросната звезда, трябва да демонстрират действително луксозен начин на живот. Най-именитата звезда на Пайнер в момента – Преслава, не прави изключение.

Пресито, която в момента се изявява като ментор в „Гласът на България“, е еднакво известна както с безспорните си певчески качества, така и с връзките си с мастити бизнесмени, за които се шушука, че дължат парите си на тъмни сделки и машинации. Последното гадже на певицата обаче слага всичките й предишни в малкия си джоб. Според достоверни източници звездата има тайна връзка с Георги Колев – един от най-крупните измамници в цялата страна, научи ХотАрена. Името на Колев е свързвано многократно с търговия с наркотици и пране на пари. Запознати твърдят, че Колев притежава най-голямата в страната фабрика за печатане на фалшиви пари и бандероли. Нещо повече, той неведнъж е бил разследван от Икономическа полиция по обвинения за измами в особено големи размери.

Изглежда обаче Преслава не се вълнува от тези неща, тъй като била впечатлена от жестовете, с които Колев я отрупвал. Двамата се запознали на нейно участие като измамникът веднага спечелил сърцето на фолкаджийката с букет от 501 рози, щедър бакшиш и покана за обяд. В последствие певицата получила като подарък и огромен тристаен апартамент в самия център на Пловдив, който обаче се води на чуждо име, тъй като Колев не желае да се раздухва около аферата му с Преслава.

А причината е много проста – господинът е женен и няма никакво желание слуховете за похожденията му да стигнат до ушите на благоверната му.

Това е блока, в който Колев купил апартамент за Преслава

Това е блока, в който Колев купил апартамент за Преслава

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ужас! Това ли е новият любовник на Преслава?”

  1. Emiliyq Steliqnova

    май 26. 2013

    Tq nali ima godinik sega

    Reply to this comment

Добавете коментар