Ужас! Пребиха Рафи?

Гласувайте за статията

Любимецът на публиката притесни феновете си със снимка, на която ясно си личи посиненият му нос

Огромната синина на носа на певеца си личи много ясно

Огромната синина на носа на певеца си личи много ясно

В социалната мрежа Фейсбук, където Рафи сподели снимката, веднага заваляха съчувствени коментари и въпроси кой би причинил това на вечно усмихнатия изпълнител? Рафи е едно от най-лъчезарните лица в музикалното пространство и е трудно да си представим, че някой би могъл да не го харесва и то толкова, че да го пребие.

И въпреки това сериозно насиненият му нос говори друго. Рафи побърза да успокои всички с обяснението, че никой не му се е нахвърлял да го бие. Синината на лицето му е в резултат на подготовката за новото шоу „Като две капки вода“, което ще започне съвсем скоро по Нова телевизия.

Както вече излезе информация, в него Рафи ще се се превъплъти в няколко световно известни лица, като засега е сигурно, че един от образите ще бъде този на Лейди ГаГа. За тази цел обаче е било необходимо да се направи гипсова отливка на лицето на певеца. Именно с тази цел Рафи се е подложил на процедурата по отливане на формата на лицето му, а резултатът, освен образът му, на който ще можем да се наслаждаваме в предстоящото шоу, е и насиненият му нос.

Какво да се прави, шоубизнесът изисква жертви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар