Ужас! Ивана се строполи в ресторант!

Гласувайте за статията

Фолк певицата се строполи в пловдивско заведение

Фолк певицата Ивана се строполи насред заведение в центъра на  Пловдив. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ докара до ужас фенове и служители в клуб в Пловдив, докато обядваше там преди седмица.

Ивана припадна в заведение в Пловдив

Ивана припадна в заведение в Пловдив

Фолк звездата била на обяд с приятелка, когато неочаквано колабирала. И уплашила до смърт гостите и служителите на заведението като се строполила на земята.

За щастие певицата била свестена бързо, благодарение на бързата реакция на една от сервитьорките. Тя я напръскала с вода и успяла да я свести. Добре съм, добре съм, нищо ми няма. Захарта ми явно е паднала“, казала певицата.

Шофьорът на изпълнителката обаче веднага я отвел в най-близката болница, където да я прегледат. По-късно певицата опровергала твърденията, че е припаднала и казала, че само се е спънала, пише „Всеки ден“.

Според близки до звездата обаче Ивана има сериозни проблеми заради диетите, които спазва. Певицата успя да свали повече от 17 килограма с жесток хранителен режим, тъй като отчаяно се опитва да отслабне. Ивана почти не се хранела напоследък, заради което е на път да получи тежко хранително разстройство. Приятели на фолк дивата се притесняват, че ако продължава да приема само вода и сокове може да се разболее от булимия или още по-лошо– от анорексия, пишат още от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар