Ужас! Илияна Раева се обезобрази! (СНИМКИ)

Легендата на българската художествена гимнастика уплаши феновете си с подпухнало лице и огромни джуки

Видът на Илияна уплаши зрителите
Видът на Илияна уплаши зрителите

Какво се случва с една от най-красивите сами в българския спорт, питат се фенове след снощното издание на първия епизод на „Денсинг старс”? Във формата гранд дамата на българската гимнастика е част от журито, което ще оценява изпълненията на звездите.

Видът на Илияна обаче предизвика истински потрес сред зрителите на шоуто. Съпругата на Наско Сираков беше просто неузнаваема. Изглежда в опитите си да запази младостта и красотата си за по-дълго, бившата гимнастичка беше прекалила с ботокса. Скулите на Раева бяха огромни, от което цялото й лице изглеждаше страхотно подуто. Допълнителен шок бяха и джуките й, които Илияна беше напомпала до такава степен, че изглеждаше сякаш всеки момент ще се пръснат.

Разбира се, коментарите за външния вид на г-жа Раева не закъсняха. И сред тях нямаше нито един ласкав. Всеобщото мнение е, че естествено красивата Илияна се е обезобразила в опитите си да изглежда по-млада. Зрителите на шоуто дори стигат до крайности в коментарите си, твърдейки, че с това лице Раева приличала повече на балсамирана или на Джокера от филмите за Батман. Защо, Илияна, защо?

2 коментара
  1. Marchela Nikolova казва

    Как може,тази красива жена така да се разсипе.Моето мнение за нея беше,че освен красива е и умна.Сега и две отпадат за съжаление.

  2. Не на Илиана РаЕВА в Парламента. казва

    Зрителите на шоуто дори стигат до крайности в коментарите си, твърдейки, че с това лице Раева приличала повече на балсамирана или на Джокера от филмите за Батман. Защо, Илияна, защо?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.