Уилям и Кейт показаха бебето

Гласувайте за статията

Британския принц Уилям и съпругата му показаха бебето

Британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън показаха бебето. Кралската двойка се появи пред стълбите на болницата „Сейнт Мери“ , за да представят най-малкия член на семейството си. Кейт, която роди вчера следобед, се съгласи да представи бебето пред света, за първи път.

Кейт и Уилям показаха бебето

Кейт и Уилям показаха бебето

Малчуганът се роди в късния следобед вчера, като цели четири часа след раждането, новината бе оповестена публично. За да спазят традицията кралското семейство се решиха да покажат за първи път детето.

Родителите на Кейт първи видяха бебето

Родителите на Кейт първи видяха бебето

Малкия принц се роди вчера с тегло 3,900 кг и ръст 53 см. А първите дошли да го посетят бяха родителите на Кейт Карол и Майк. Семейството наруши протокола и успяха да видят бебето дори преди кралица Елизабет и принц Чарлз. „Той е невероятно красив“, завиха гордите баба и дядо. И споделиха, че Кейт и бебето са в отлично здраве и младото семейство се справя „идеално“ с грижите за бебето.  Новината бе бурно приветствана от хората по цял свят, а милиони британци празнуваха раждането на престолонаследника.

Засега името на детето не е известно, но се очаква името на малкия принц да бъде оповестено съвсем скоро. Самият принц Чарлз призна, че не знае как ще се казва първия му внук.

 

Новината завари кралицата в Бъкингам, след като Елизабет се върна спешно в Лондон за раждането. Дядото на малкия принц, Чарлз пък бе на посещение в Йорк, но след обаждането се върна веднага в Лондон. Кралското семейство е на седмото небе от щастие след раждането на малкия принц. Според последните новини Кейт и бебето са в отлично здраве и младата майка се чувства отлично.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Уилям и Кейт показаха бебето”

  1. moni

    юли 23. 2013

    Е това беб име има ли си?

    Reply to this comment
  2. Честито на младото семейство и нека малкия да им е жив и здрав

    Reply to this comment

Добавете коментар