Удар под кръста! Ани Хоанг вече не иска дебелия Люси!

Гласувайте за статията

Гаджето на режисьора се срамува да се покаже с него в този му вид

Ани Хоанг се срамува от дебелия Люси

Ани Хоанг се срамува от дебелия Люси

Килограмите на Люси Иларионов освен участието му в „Денсинг Старс“, са на път да се отразят негативно и на връзката му. Оказа се, че половинката на режисьора – певицата Ани Хоанг се срамува от външния му вид. Дребничката изпълнителка винаги е твърдяла, че харесва Люси точно такъв, какъвто е и наднорменото му тегло не я притеснява.

Изглежда обаче това не е съвсем вярно, тъй като певицата отложи пътуването им до Виетнам, при това за пореден път. Там Ани е трябвало да го запознае с роднините си от виетнамска страна. Притеснена обаче от външния му вид и от факта, че може да не бъде възприет добре от близките й, Ани за пореден път отложила посещението, научиха от ХотАрена.

Запознати издават, че основна причина за недоволството на екзотичната красавица е провала на Люси със свалянето на излишните килограми. Режисьорът се беше зарекъл да отслабне с поне 50 килограма, за да не излага половинката си. Това обаче не се случи и Ани била много разочарована, дотолкова, че сама започнала да следи за режима на хранене на половинката си. Певицата брои всяка хапка на Люси и е категорична, че той ще се срещне с близките й едва след като се втали достатъчно, че да не я излага.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар