Тузарско! Виж с какъв микрофон пее Глория

Гласувайте за статията

С последната си придобивка Глория изби рибата в чалга средите

 

Глория се изфука с нов микрофон, който струва няколко хиляди лева, видя Kliuki.net.

Глория изби рибата с този микрофон

Глория изби рибата с този микрофон

Дали ще е на участие в дискотека или в квартална кръчма, примата на фолка е с последната си придобивка и предизвиква огромна завист сред колежките си. Всъщност Гло притежава супер скъп и ефектен микрофон, който е правен специално за нея. По него е изписано името й, а целият е обсипан със скъпоценни камъни. Колко тузарско!

Не случайно й викат Кралица

Не случайно й викат Кралица

Явно сред певиците в чалгата нахлува нова мода и да се хвалят с оръдията си на труда определено изглежда престижно. Както се вижда, Глория може да си позволи не само лъскави рокли, обувки, прически, но и плаща за уникален микрофон, който е досущ като бижу. При последната си поява на сцената Глория буквално обра точките и изби рибата, коментират я в мрежата. Пайнерката винаги е с огромно самочувствие и демонстрира възможности, които не всеки може да има.

В крайна сметка за толкова години на върха си го е заслужила, нали?! Някои разбира се не одобряват хвърлянето на толкова пари за нещо, което на пръв поглед е напълно излишно, но трябва да се съгласим, че за една изпълнителка подобен харч си е в реда на нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Тузарско! Виж с какъв микрофон пее Глория”

 1. Данчо Бийтс

  ян. 25. 2013

  Gloriq e Krava xaxa 😀

  Reply to this comment
 2. New Reni Rap

  авг. 28. 2013

  krava e baba ti

  Reply to this comment

Добавете коментар