Туш! И Тоца Крокодила влиза в политиката!

Гласувайте за статията

Антония Петрова иска да прави кариера на политик. „Мислила съм – не знам кога, но това ще стане!“

Тоца е образована и богата – става за политик!

Амбициозната Антония, чиито стремежи за момента се изразяват в трупане на титли за красота и безкрайно желание всички да я харесат, очевидно има обмислена стратегия за живота си. Тя споделя с премерена искреност пред bliasak.bg, че знае колко преходна е женската красота. Това е един миг от живота, но не и цялата ми същност, откровеничи Тоца. Моята сфера е друга, категорична е Мисис Русия-2012.
Антония неведнъж е показвала, че е готова със зъби и нокти да брани позициите, до които се е домогнала. В интерес на истината, феновете й във ФБ не са малко и горещо я подкрепят. Спорните й успехи неведнъж са разлайвали кучетата, а тя самата допълнително подгрява интереса към личността си с провокативни и категорични изказвания. След като оплю родните конкурси за красота, които според нея остават да са й длъжници, тя поддържа злобния градус с демонстрация на лукса и охолството, в които се къпе. Всички тези черти от нейния характер са свидетелство, че тя може би наистина има качества да бъде политик. Най-малко, политик в България!
Антония вече има и любима партия, но не казва коя е тя. Тайна! Освен това следи политиката и даже гледа новини по четири пъти на ден!
Край! Свършено е с дамите-политици от днешния авангард. Антония иде – Искра Фидосова и Цецка Цачева да отстъпят!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар