Тризначките в ШОК! Нито едно списание не ги иска за корица!

Гласувайте за статията

Популярността не им влияе добре

Нито едно от престижните списания у нас няма желание да „украси“ корицата си с лика на тризначките Вяра, Надежда и Любов, пише сайтът Megalife.bg и припомня, че те са били напълно сигурни, че ще се видят в професионална фотосесия.

Мечтата на тризначките не се изпълни

Такава обаче няма да има. От това следва, че мечтата на най-популярните благоевградчанки на раз*олят тела за поредна е*отична фотосесия няма да се сбъдне. Те имаха намерение да възстановят кариерата си в шоубизнеса, но уви! Интересът към тях спадна драстично в края на  последното издание на „ВИП Брадър“.

Според тях, главен виновник за падналия им рейтинг е Пацо, който ги нарече „намачкани нощници“ и ги засрами пред цялата страна.

Междувременно македонският модел Цеце Орешкова вече е засипана от предложения за снимки от няколко списания. Въпрос на време е красавицата да се появи на кориците им. За разлика от трио „Дека са ми пръстените“. Много скоро македонката ще покаже прелестите си на българските мъже.

Припомняме, че сайтът ни най-напред показа ексклузивни кадри от абитуриентската на „трите грации“. Оказа се, че наистина били красиви и елегантни абитуриентки, но в момента това не е налице. Празничната вечер се състояла през 2004 година, когато още не са познати на широката публика. Явно популярността не им влияе добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар