Тризначките с шокиращи разкрития срещу Венета (Няма да повярвате)

Гласувайте за статията

Вяра, Надежда и Любов потресоха мрежата с разкритията за Венета

Вяра, Надежда и Любов шокираха мрежата. Тризначките най-неочаквано избухнаха и постнаха скандален коментар срещу Венета Райкова на стената си в социалната мрежа. Само за няколко часа съобщението събра над 43 коментара. Повечето от които бяха отново на тризначките срещу Венета Райкова.

Тризначките скочиха срещу Венета

Тризначките скочиха срещу Венета

Все още не е съвсем ясно какво е провокирало трите фурии, но те са бесни на Венета. По думите им тя е изключително „двулична“ и „нагла“ и се озлобила срещу тях, защото са  по-известни от нея.

Вяра, Надежда и Любов втрещиха мрежата

Вяра, Надежда и Любов втрещиха мрежата

„Тази Венета Райкова е голяма мъ*ша….Ужас!!!“, написа триото на стената си във Фейсбук. Постът веднага бе подкрепен от доста хора. На въпросите, защо са скочили срещу нея тризначките заявиха, че се чувстват обидени. И че навремето Венета им се е пишела приятелка, докато са й били удобни, след което се е обърнала срещу тях.

Скандалът продължава

Скандалът продължава

Обидните коментари съвсем не спряха до тук. Освен с изказвания относно произхода на блондинката и маниерите й, отношенията й с Ванко 1 също не останаха неспоменати. Тризначките намекнаха за доста скандални разкрития направени от рапъра за водещата. От години се шушука, че Райкова е имала нещо общо с бившия затворник. Досега обаче всичко оставаше в сферата на клюките, в които изглежда има нещо вярно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар