Трети сезон на „Под прикритие се оказва шокираща постановка?!

Гласувайте за статията

В мрежата вече гъмжи от версии, истории и очаквания за финала

 

 

Много вълнуваща и разтърсваща развръзка ни очаква тази вечер в „Под прикритие”.

Всичко е било постановка за пред Марто?!

Всичко е било постановка за пред Марто?!

Всички броят часовете до началото на сериала, когато цяла България ще замлъкне и ще види финалния епизод. Може би това, на което продуцентите се надяваха, се случи. Навремето улиците опустявали, когато дават „На всеки километър”, днес така е с „Под прикритие”.

Крими сагата толкова разбуни духовете, че в мрежата могат да се прочетат какви ли не версии, коментари и истории, които според авторите им предстоят да ни вкарат в пълен шок. Едно от най-нестандартните предположения гласи, че целият трети сезон ще се окаже чиста постановка за пред Мартин – ченгето, научи Kliuki.net.

Тримата отново се съюзяват срещу ченгето под прикритие

Тримата отново се съюзяват срещу ченгето под прикритие

Голяма изненада?! Твърдението се мотивира с една единствена цел и тя е бандитите да разберат кой пее на „куките”. „През цялото време те са се опитвали да заблудят Марто, за да могат да го хванат! Когато се пръснаха всички, той се обърка и се издаде и ще видите, че пак после Джаро си е Джаро, Иво си е Иво и всичко ще бъде като в първите серии.”

Налудничавата на пръв поглед идея има резон, но след като научаваме, че според нея се предполага, че Мартин ще бъде ликвидиран, остава въпросът кой тогава ще го играе под прикритие в продължението. А такова ще има! Преди дни стана ясно, че създателите на хитовия филм са предложили на БНТ да се снима четвърти сезон, а те едва ли ще откажат, тъй като „Под прикритие” има много висок рейтинг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар