Това ли са най-яките сцени в трети сезон на „Под прикритие“ (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Сериалът продължава да вълнува феновете в мрежата

 

„Под прикритие” ще видим отново най-рано на есен, а дотогава в мрежата не спират да се вълнуват от наскоро приключилия трети сезон.

Куката и Косъма в сцена от трети сезон на "Под прикритие"

Куката и Косъма в сцена от трети сезон на „Под прикритие“

Сериалът предизвика истинска истерия, той всъщност се превърна в култ за подрастващите, което от една страна е добре, от друга е леко плашещо, смятат мнозина. Няма лошо, стига да не подражават на крими героите, които бяха изиграни така добре от талантливите актьори, че направо ги направиха симпатични в очите на зрителите.

Феновете се роят, а тези, които още не са гледали сагата също се впечатлиха и започнаха да се вълнуват от нея. В сайтовете за споделяне вече се въртят какви ли не клипове. Лафовете на Иво Андонов и Куката вече създадоха фурор. Последното творение на анонимен автор с псевдоним labavoto_86 е на път да стане хит сред маниаците. В това видео са събрани едни от най-яките сцени, които според създателя му определено заслужават нашето внимание. Очевидно той се е съсредоточил основно върху разменените реплики, чието съдържание не е за всяко ухо, но обидните думи и циничните изрази никак не смущават младите – напротив. Дано това да не е всичко, което са попили от историята, надява се по-възрастните, които признават, че и те са сред почитателите на „Под прикритие”.

Сами преценете, тези ли са най-готините моменти от трети сезон на филма и споделете мнението си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар