Тотално изперка! Бременната Ким Кардашиян иска да изяде… плацентата си!

Половинката на рапъра Кание Уест за пореден път се чуди как да се намърда в светлините на прожекторите

Ким Кардашиян шашва с безумните си идеи
Ким Кардашиян шашва с безумните си идеи

Ким Кардашиян определено не може да диша, ако не е убедена, че за нея се говори постоянно. Риалити звездата е от онези знаменитости, за които се знае, че са известни, защото са известни. Ким не блести нито с актьорски, още по-малко пък с певчески качества. Което не и пречи винаги да бъде на кориците на списания и таблоиди.

А ако случайно мине ден, в който да не се пише за нея, самата звезда бърза да каже или направи нещо, с което непременно да бъде забелязана. След като се омъжи и разведе в рамките на точно 72 дни, а след това успя да омае един от най-богатите рапъри в света – Кание Уест, Ким вече и очаква дете от него.

И тъй като и тази новина вече не се коментира достатъчно усилено, звездата реши да напомни за себе си. И то по запомнящ се начин. В шоуто си, което води заедно с майка си и сестрите си, Ким обяви, че веднага щом роди възнамерява да изяде… собствената си плацента!

Няма шега, звездата е убедена, че плацентата е изключително хранителна и много полезна за току що родили жени. Ние ще оставим това й хрумване без коментар.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.