Топ 7 на най-нелепите снимки на профили

Топ 7 на най-нелепите снимки на профили
5 (100%) 1 vote

В опитите си да изглеждат неустоими на снимките, хората вършат потресаващи неща

Интернет даде много нови възможности на хората да комуникират помежду си и по този начин увеличи шансовете им да срещнат най-подходящата за тях половинка. Естествено, виртуалното общуване наложи някои нови правила в отношенията между хората. Снимката, с която се представяме в мрежата се превърна в едно от най-важните ни оръжия за привличане на вниманието. Точно заради това потребителите се стараят да изглеждат максимално добре на тези кадри.

Някои опити за неустоими снимки са просто потресаващи

Някои опити за неустоими снимки са просто потресаващи

Някои от тях обаче сериозно прекаляват в опитите си да се направят неустоими. И вместо да се покажат в най-добрата си светлина, стават за смях с начина, по който са се изтипосали на кадрите. Първенци в това отношение са руснаците, които несъмнено демонстрират смайващо въображение при правенето на снимки с подръчни материали.

Специално за вас от kliuki.net подбрахме седемте най-потресаващи кадъра от руски сайтове и социални мрежи, които действително са в състояние да накарат човек да падне от стола от смях. На тях присъстват явно модерните в Русия килимчета на стената, добре позната кола „Лада“ и разбира се толкова модерните някога яки от кожата на лисица.

Разгледайте в галерията снимките и се убедете сами на какво са способни хората, само и само да изглеждат привлекателни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар