Топ 6 на гафовете на рождения ден на Николета

Гласувайте за статията

Николета сътвори невиждан купон за рождения си ден, но не липсваха и гафове

Николета обича гафовете и те обичат нея…. А на рождения ден никак не липсваха такива.

Хората вече денонощие обсъждат нейния купон, на който присъстваха все отбрани и скъпи приятели. Пристигна и любимият Валери Божинов, ала дали наистина двамата горяха от такава любов, както беше обявено на събитието, сами ще прецените…

Kliuki.net ви предоставя възможност да се насладите на празника на една от най-желаните дами у нас. Николета Лозанова се е готвила дълго за партито. Личи си, че е положила старания да изглежда максимално бляскаво, гривата е уплътнена с нови екстеншъни, гримът е фатален, а визията е умопомрачителна.

Неудобни свалки

Като говорим за визията й, това нямаше как да остане незабелязано от околните, и особено от мъжете. Че и от мъжете на някои дружки на Николета.

Николета

Петко без Яна, Николета го омайва

Миро на Златка не пропусна да обходи с горещ поглед тялото на плейметката, Петко пък беше без Яна и си позволи волности в обятията на футболната съпруга.

Пръстенът къде е

Николета и Валери позират влюбено пред тортата. Само за пред хората, твърдят някои. Къде са им чувствата, щом цяла вечер се избягваха, а красавицата отдавна не носи пръстена от сватбата.

Николета

Николета и Валери позират влюбено край тортата

Валери Божинов настрана

Съпругът дойде специално за силиконката си, а накрая беше изоставен, тъй като тя беше заета да се щрака за медиите със своите близки кавалери. Е, за утеха на Валери, той пък успя да си направи общ фотос с Андреа.

Николета

И с Андреа не е скучно, а и Анелия е наблизо…

Филип Плейн ме направи модерна

Николета е заклет фен на марката, несъмнено. Но това костюмче беше повече за друг вид нощни забавления, като се има предвид лъсналият силикон, който едва се прикриваше от надписите.

Николета

Николета в палаво костюмче на рождения ден

Фалшивите усмивки

Със сигурност е имало искрени усмивки, но някои бият на очи, че са фалшиви. Може пък Петко Димитров просто да се е притеснил, че половинката му ще го засече в опасна близост с Божинова.

Николета, само да те хвана

На рождения ден на Николета някои си позволиха да му отпуснат края, а Валери пак си затвори очите. На тези палави ръчички със сигурност не им е тук мястото, но щом тя няма нищо против и й харесва, значи всичко е тип-топ.

Николета

Пипни ме тук и тук, навсякъде ме пипай, а Валери нека гледа

Николета

Николета си почива в прегръдките на Карбовски 

Карбовски и той намаза, придържайки нежно на коленца подпийналата Николета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар