Топ 5 – най-безумните имена на 2013

Топ 5 – най-безумните имена на 2013
5 (100%) 1 vote

Да кръстиш детето си Геройка или Търпелин – върхът на родителската несъобразителност

Отдавна вече не прави впечатление, ако кръстиш детето си на любим актьор или пък герой от книга или филм. В България вече е пълно с деца, носещи български имена, но променени по начин, че да звучат международно. Петър например вече е Питър, а все повече майки решават да модернизират българското Николина със съкратеното френско Никол.

Бебетата получават все по-нелепи имена

Бебетата получават все по-нелепи имена

Някои родители обаче сериозно се оливат в стремежа си да дадат оригинално име на отрочетата си. Желязка Дянкова, експерт в община Пазарджик, разкрива някои от най-нелепите начини, по които мама и тати са решили да дадат на бебето си. Безспорно най-голямо недоразумение буди необяснимото Геройка. Явно родителите са се надявали дъщеричката им да бъде смела и безстрашна. Търпелин също не пада по-надолу.

Интересно пък какво ли са имали на предвид хората, нарекли дъщеря си Лодка? Челната петица от най-нелепите имена се допълва от звучното Суя и не по-малко внушителното Крушо, научиха от razkritia.com.

Разбира се, по-назад в класацията също има имена, заслужаващи внимание. Като например Сребър и Хитко. Както и момичешките Хубавинка, Кукона и Трияда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар