Топ 5 на прищевките на Мария за сватбата

Гласувайте за статията

Мария не е коя да е, за да има каква да е сватба

Мария нямаше време за подготовка, но въпреки това си угоди на всички капризи за сватбата, научи Kliuki.net.

Прищевките на звездата не са една или две. Мара не е коя да е, за да има каква да е венчавка, особено с мъжа на сърцето си Християн Гущеров, в което и сами ще се убедите от този списък.

Мария

Мария има капризи, Хриси ги задоволява

Като всяка булка и тя се вманиачав в детайлите, но тук нещата са прекалени дори. Сватбата е нещо много специално за всяка жена и желанията й са закон, така че на Хриси не му остава нищо друго, освен да задоволи мечтите й. Богатият възлюбен на Мария само това и чака. Да я носи на ръце и да изпълнява всичко.

Специалната рокля

Фантазията на Мария в бяло струва цел 40 бона. Завидна цифра, която може да накара всяка фолкаджийка да чупи пръсти от яд, че не е успяла да омагьоса Гущеров. Тоалетът е лично направен за нея от именит дизайнер, който е приятел на Мара Отварачката.

Марая със същото копие 

Малката Марая ще бъде единствената шаферка на мама Мария и ще бъде облечена не в каква да е рокля, а в точно копие на мамината, но в умален вариант. Майка и дъщеря като две капки вода – ето това ще зърнат гостите на класното светско събитие. Причината е, че Хриси поискал ръката и на двете, точно така отправил предложението си, че да очарова и дъщеричката й.

Царско меню и прибори

Мария няма граници в представите си. Богато царско меню отрупано с разни деликатеси и специалитети ще накара всички да ахкат от наслада и да говорят с месеци за нея. Пищната сватба си изисква и пищна почерпка. Тук ще бъдат похарчени десетки хиляди левове, а приборите за някои персони се очаква да бъдат сребърни.

Ритуал в храм „Александър Невски“

Мария имала респект и страхопочитание към храм „Александър Невски“. Така че за никой не е изненада, че желанието й е именно там да сключи свещен брак с Християн Гущеров. На свято място за нея. Дали може или не може, нея това не я вълнува. С пари всичко е позволено…

Охрана и строги мерки

Марчето беше много убедителна, когато заговори пред Гала, че нищо не крие около сватбата си. В същото време строги мерки и солидна охрана са предвидени за сватбата й, така че явно все пак ще държи усърдно на дискретността. За да може после да продаде снимки на родните списания, а уж нямаше да си прави пиар с личното щастие…

Да им е честито на Мария и Християн Гущерови!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар