Топ 5 на най-скъпите ваканции в света

Топ 5 на най-скъпите ваканции в света
5 (100%) 1 vote

Вижте най-скъпите ваканции на милионерите

Те са толкова скъпи и луксозни, че само мултимилионери могат да си позволят да отдъхват там. А комфортът и удобствата, които предлагат са само за избрани. Зад високите стени или хилядите мили вода, които ги заобикалят се случват неща, каквито не сте и сънували. Въпреки това малцина са щастливците имащи шанса да се насладят на най-скъпите ваканции в света.

Разходката с яхта открай време е развлечение само за богатите, но за да се насладите на RV Pegaso, трябва да се бръкнете с близо 500 000 долара. Луксозната играчка предлага всички удобства, включително и собствена подводница, с която да се разходите и из морското дъно, ако решите.

Разходка с лодка за половин милион долара е сред капризите на избраните

Разходка с лодка за половин милион долара е сред капризите на избраните

Едва ли бихте похарчили 52 000 лири за сафари в Африка, но колкото и да не ви се вярва, някои то правят. В цената влиза не само разходка из саваната, но също така и възможност да видите слон буквално в хола си, докато си пиете кафето насред пустошта.

да си пиеш кафето в компания на слонове и тигри струва около 52 хиляди лири

да си пиеш кафето в компания на слонове и тигри струва около 52 хиляди лири

Най-скъпия частен остров в света излиза около 700 бона на седмица

Най-скъпия частен остров в света излиза около 700 бона на седмица

700 000 долара на седмица и можете да си подарите почивка в рая. Частният остров Calivigny предлага всички удобства. Мраморни бани, персийски килими, египетски памук, мебели от популярния дизайнер Оскар де ла Рента–всичко това е достижимо само за избрани, пише  „Дейли мейл“ .

Срещу милион и сто  ще се глезите с еко ваканция във Фиджи

Срещу милион и сто ще се глезите с еко ваканция във Фиджи

За 1,1 милиона лири може да се почувствате, макар и за кратко, като собственик на остров Лаукала във Фиджи. Уединението на острова, с големина шест квадратни мили, ще ви зареди с много положителна енергия. Достъпът до него е само с частен самолет, тъй като изолацията от останалия свят е пълна. На острова се отглежда добитък и много екологични плодове и зеленчуци, бутилира се минерална вода от естествени източници и дори се произвежда собствен пчелен мед.

Искате да живее като богове? Срещу два милиона на вечер, желанието ви ще сбъдне в двореца на мечтите в Индия

Искате да живее като богове? Срещу два милиона на вечер, желанието ви ще се сбъдне в двореца на мечтите в Индия

Най-луксозен обаче си остава „Тадж Лейк Палас“ в Индия. Белия дворец построен насред водата изглежда като излязъл от приказките от 1001 нощ.  Единици обаче могат да си позволят правото да прекрачат прага му.  Цената за една нощувка тук е над 2 000 000 долара!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Топ 5 на най-скъпите ваканции в света”

  1. Margarita Ivanova

    Дек. 29. 2013

    "Те са толкова скъпи и луксозни, че само мултимилионери могат да си позволят да отдъхват там" – И Волен… 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар