Топ 5 на най-красивите президентски наследнички в света

Те са известни, красиви, и невероятно популярни. Рядко се появяват в светлините на прожекторите, но всяка тяхна поява прави фурор. Те са първите дъщери на света и принцове и крале са в краката им. Вижте най-красивите президентски дъщери в света.

Малката Малия Обама израсна пред очите на цялата американска нация. Прекрасната наследничка на президента неусетно се превърна от чаровно момиченце в красива млада дама. И макар да е само на 15 години, Малия все по-често привлича вниманието на обществото. А Америка се отнася към нея като към любимата си принцеса.

Малия Обама е любимка на Америка
Малия Обама е любимка на Америка
Лорън Буш също е сред най-красивите президентски дъщери
Лорън Буш също е сред най-красивите президентски дъщери

Дъщерята на бившия президент Джордж Буш — младши Лорън Буш днес е модел и дизайнер. Придобила популярност още покрай дядо си — Джордж Буш–старши, тя се наложи в модата като лице на списанията „Vogue” и „Vanity Fair”. Красавицата дори бе спрягана за гадже на принц Уилям. Покрай популярността си хубавицата обаче реализира и куп благотворителни инициативи, сред които нов проект от името на Световната програма по прехраната на ООН за борба с глада по света. Как да не са влюбени американците в нея?

На чара на Гульнара Каримова малцина устояват
На чара на Гульнара Каримова малцина устояват

presidentГолямата дъщеря на бившия президент на Узбекистан Гульнара Каримова открай време се нарежда се нарежда сред най-големите красавиците. Макар и на 40 днес, тя е изключително красива дама. Професионално се занимава с дизайн на ювелирни изделия и в същото време пише стихове, композира музика и пее под псевдоним.

Мариам е икона в родния си Пакистан
Мариам е икона в родния си Пакистан

Мариам Наваз, не е дъщеря на президент, но в родния си Пакистан е смятана за първата дъщеря на нацията. Наследницата на премиера на Пакистан, е една от най-изявените жени политици и активно участва в управлението на страната си. Хубавицата владее четири езика и е любимка на младите хора, които са готови да я последват, дори ако се кандидатира за министър — председател.

Изабела дос Сантос е най-богатата президентска наследница в Африка
Изабела дос Сантос е най-богатата президентска наследница в Африка

Изабела дос Сантос, дъщерята на президента на Ангола също не е случайна дама. Тя е спрягана за една от най-богатите и най-влиятелни жени в Африка. Наследничката на Жозе Едуардо дос Сантос днес разполага с повече от два милиарда щатски долара, което я прави първата жена милиардер на африканския континент.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.