Топ 5 на най-готините спасители на плажа

Топ 5 на най-готините спасители на плажа
5 (100%) 1 vote

Вижте най-атрактивните спасители от хитовата поредица

Помните ли ги? Чаровни, готини и с чувство за хумор! Те бяха едни от най-желаните мъже в сериала „Спасители на плажа“. Няма спор, че всеки от актьорите с червени бански бе неотразим по свой начин. Но те със сигурност трайно плениха сърцата на зрителките на сериала.

Дейвид Хаселхов в "Спасители на плажа"

Дейвид Хаселхов в „Спасители на плажа“

По актьора Дейвид Хаселхоф и днес въздишат много дами. Продуцентът и актьор в най-гледания сериал за всички времена и днес не слиза от първите страници на пресата. Днес Дейвид е свалил червения бански и оценя млади таланти в различни формати. Но за жалост доста е поостарял.

Били Уорлок - една от първите звезди в сериала

Били Уорлок – една от първите звезди в сериала

Една от първите звезди в сериала Били Уорлок също продължава активно да се изявява на малкия екран. Предимно в епизодични роли. Що се отнася до визията му и той доста се е променил. Въпреки че и днес е в забележителна физическа форма.

Актьорът Джейсън Симънс разби доста сърца

Актьорът Джейсън Симънс разби доста сърца

Няма начин да сте забравили синеокия спасител Джейсън Симънс! И колко дами въздишаха по русия Аполон тогава! За жалост актьорът разочарова милионите си фенки по света през 2008 година, когато си призна, че има връзка с друг мъж.

Дейвид Чокачи бе обявен за най-готиния актьор в сериала

Дейвид Чокачи бе обявен за най-готиния актьор в сериала

Вероятно най-известната звезда сред мачовците в сериала е Дейвид Чокачи. Екранната половинка на Кармен Електра дори бе обявен за едни от 50-те най-красиви мъже в света през 1997 година. И трябва да му го признаем — все още си го бива.

Певецът и актьор Дейвид Шарве плени доста фенки на сериала

Певецът и актьор Дейвид Шарве плени доста фенки на сериала

Що се отнася до френския актьор и певец Дейвид Шарве днес той съчетава филмова и музикална кариера с участия в различни риалити формати. През 2011 година се събра с колежката си от сериала Брук Бърк и днес двамата са щастливо и влюбено семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Топ 5 на най-готините спасители на плажа”

  1. Marim

    апр. 18. 2014

    What a joy to find such clear thginink. Thanks for posting!

    Reply to this comment

Добавете коментар