Топ 5 на най-богатите наследнички в Русия

Топ 5 на най-богатите наследнички в Русия
5 (100%) 1 vote

Вижте кои са най-желаните принцеса в Русия

Те са млади, красиви, безумно богати и най-вече – неомъжени. Дъщерите на едни от най-богатите олигарси в Русия открай време са вкусна хапка за зестрогонците из цял свят. Някои от тях обаче безспорно се открояват и то не само с хубост, но и с богатство. А огромните им състояния ги поставят на прицела на стотици ловци на наследнички по света.

Най-желаната красавица в Русия в момента не е московската Парис Хилтън Ксения Собчак, а Виктория Михелсьон. Със състояние от 13, 74 млд долара, красавицата е на прицела на всеки втори кандидат – ерген в страната. Предвид огромните тълпи ухажори около дъщеря му, нищо чудно, че петролния магнат Леонид Михелсьон я прати да учи история на изкуствата чак в Ню Йорк.

Виктория Михелсьон е най-желаната наследница в Русия

Виктория Михелсьон е най-желаната наследница в Русия

Екатерина Риболовлева зае второто място

Екатерина Риболовлева зае второто място

Екатерина Риболовлева е наричана от мнозина руската Атина Онасис. Красавицата е почти толкова богата, колкото и наследницата на гръцкия магнат. С 9 милиарда в джоба, тя си купи най-скъпия апартамент в Ню Йорк. Свободното си време обаче предпочита да прекарва на частния си остров в Гърция, който купи именно от семейство Онасис.

Анастасия Потанина се люшка между третото място и изпадане от класацията, ако остане без наследство

Анастасия Потанина се люшка между третото място и изпадане от класацията, ако остане без наследство

Сладката Анастасия Потанина е трета в класацията на най-богатите наследнички в Русия, но като нищо може да изпадне от нея окончателно. Бащата на бившата състезателка по аквабайкинг сериозно обмисля да я лиши от наследство и да остави състоянието си от 5 милиарда за благотворителност.

Самата Ася няма нищо против и дори подкрепя идеята му с две ръце. Младата красавица е категорична, че иска не пари, а любов от мъжа до себе си.

20-годишната Анна Абрамович, също не може да се отърве от ухажори

20-годишната Анна Абрамович, също не може да се отърве от ухажори

20-годишната Анна Абрамович неслучайно е смятана за една от най-желаните невести в родината си. Младата красавица притежава състояние от над 3 млд долара, но ревниво се пази от зестрогонци. Далеч от алчните им лапи я държат и близките й. Младата хубавица живее в Лондон, където е под строгия контрол на майка си, пише profit.bg.

Кира Пластинина - не само богата и красива, но и предприемчива

Кира Пластинина – не само богата и красива, но и предприемчива

Макар и да не изглежда особено богата със състояние от 600 милиона долара, 21-годишната Кира Пластинина определено е сред най-красивите руски наследнички. Красавицата обаче, освен природна красота има и ум в главата си. И познава добре успеха на провала, след като преживя тежък банкрут само за едно година. Днес хубавицата учи в Тексас и в същото време управлява с желязна ръка нова търговска империя, която успя да изгради съвсем сама.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Топ 5 на най-богатите наследнички в Русия”

  1. Chevie

    апр. 18. 2014

    You’ve got to be kidding me-it’s so trlnaparentsy clear now!

    Reply to this comment

Добавете коментар